قهوه به عنوان ماده اصلی در تهیه نوشیدنیهای متنوعی استفاده میشود. اسامی مختلفی برای این نوشیدنیها وجود دارد که هر کدام ویژگیها و ترکیبات متفاوتی دارند. در ادامه، برخی از اسامی نوشیدنیها بر پایه قهوه را نام می بریم
نامی که در ایتالیا برای قهوه سیاه و فشرده استفاده میشود. این نوع قهوه با استفاده از فشار بالا تهیه میشود و طعم تلخ و غنی دارد.
نامی که به نوعی قهوه با ترکیب شیر گرم و قهوه اسپرسو داده میشود. این نوشیدنی دارای لایه شیری روی قهوه است.
نامی که به قهوه اسپرسو با افزودن پودر کاکائو و شیر گرم اطلاق میشود. طعم شکلاتی و قهوهای دارد.
موکا:
نامی که به نوعی قهوه کرمی و عربیکا با افزودن خامه و پودر کاکائو داده میشود.که برخی همراه با کمی شکر می باشد و برخی هم بدون شکر .
ترکیبی از قهوه و شکلات که معمولاً با افزودن قهوه اسپرسو به پودر کاکائو و شیر گرم تهیه میشود. نام “موکالته” از دو کلمه “موکا” که به پودر کاکائو اشاره دارد، و “لاته” که به نوعی قهوه با شیر گرم اشاره دارد، تشکیل شده است.
یکی از محبوبترین نوشیدنیهای قهوهای در سراسر جهان است. این نوشیدنی ایتالیایی با ترکیب قهوه سیاه، شیر گرم، و خامه سبک تهیه میشود. نام “کاپوچینو” از کلمه “کاپوچ” گرفته شده که به کلاههای مبلغان کاتولیک ایتالیا اشاره دارد. این نام به خاطر شباهت لایه خامه روی قهوه به کلاه مبلغان اطلاق شده است.
یک نوشیدنی قهوهای خاص است که در دنیای کافهها و رستورانها مورد علاقه بسیاری از افراد است. این نوشیدنی با ترکیب قهوه اسپرسو و شیر گرم تهیه میشود. نام “فلت وایت” به معنای “سفید تاکیدی” است و به لایه شیر گرم روی قهوه اشاره دارد که طعم ملایم و شیرینی به نوشیدنی میدهد.
هات چاکلت :
این نوشیدنی با ترکیب قهوه سیاه یا شکلات گرم با شیر گرم و مواد تزیینی مانند خامه، مینی مارشمالو، یا شکلات راسته تهیه میشود. که هم میتوان با کمی شکر مصرف شود و هم می توان بدون شکر. هات چاکلت یک نوشیدنی دلچسب و داغ است که معمولاً در فصلهای سرد سال، به عنوان یک راه برای گرم کردن و شیرین کردن روزهای سرد به مصرف میرسد.
قهوه مخلوط:
نامی که به قهوههایی با ترکیبات مختلف مانند اسپایسها (مثل دارچین) یا عطرهای مختلف داده میشود.
افغانی قهوه:
نامی که به نوشیدنی حاصل از ترکیب قهوه سیاه با شیر گرم و اسانس یا آبغوره اطلاق میشود.
استرسل:
نامی که به قهوه اسپرسو با ترکیب شیر گرم و شیر شکلات داده میشود. دارای طعم شیرین و کاکائویی است.
فرپوچینو:
نامی که به قهوه با ترکیب شیر، خامه، و مواد شیرین مختلف اطلاق میشود. دارای طعم بسیار شیرین و کرمی است.
قهوهی بارداران:
نامی که به قهوه با ترکیب شیر گرم و عسل اطلاق میشود. برای زنان باردار مناسب است.
لونگو:
نامی که در برخی مناطق برای قهوه سیاه تقدیمی با طعم تلخ و مخصوص به عصر صبح استفاده میشود.
کورتادو:
نامی که به یک نوع قهوه سیاه با شیر که مخلوطی از قهوه سیاه و شیر است، داده میشود.
ریسترتو:
نامی که به نوعی قهوه سیاه که معمولاً به شکل کوتاه و مفیدی تهیه میشود، اطلاق میشود.
مرشتینو:
نامی که برای قهوه سیاه با افزودن کرم و شکر به آن استفاده میشود.
آمریکانو:
نامی که به قهوه سیاه با افزودن آب ساده داده میشود. این نوشیدنی دارای طعم تلخ و معمولاً خالصتری است.
این نامها ممکن است در مناطق مختلف و با توجه به سلیقههای محلی متغیر باشند. انتخاب نامی که بهترین توصیف را از طعم قهوه داشته باشد، میتواند تجربه نوشیدنی را برای افراد لذتبخشتر کند.
بدون دیدگاه